OVER KHOG: Ontsnappen in het "Hessels"

Weet je niet wat doen in je vrije tijd, wil je creatief bezig zijn met taal of expressie, heb je thuis te weinig ruimte of toestemming om je professionele knutselcapaciteiten te ontplooien en hou je van het “Hessels”, dan verwachten wij je in onze vriendengroep.

 

Wij zijn een bloeiende club van toneelliefhebbers die er voortdurend naar streven om hun gezelschap een professionele basis en uitstraling te geven. Wij zijn constant creatief bezig ,hanteren hamer, zaag en verfborstel, zoeken samen naar de juiste dialectuitdrukking, herschrijven liederen en teksten op een pittige manier,jongleren en timmeren met decorstukken, sluiten waardevolle vriendschappen, halen grappen uit en maken ambiance, goochelen met muziek en licht, krijgen de slappe lach,herscheppen werelden, beleven telkens weer andere avonturen, spelen personages die we in realiteit niet durven zijn, krijgen voortdurend een gelukzalig gevoel dat het leven nog zo slecht niet is …Het leven van de amateur zit vol verrassingen en mogelijkheden. Er is leven in de vrije tijd en na het pensioen.


Het Hasselts Operettegezelschap stelt zijn toekomst veilig en zoekt aanhoudend naar ontwerpers, schrijnwerkers, schilders, elektriciens, manusjes-van-alles, acteurs en actrices. Als je denkt dat je ons als liefhebber van dienst kan zijn en tot een toffe groep mensen wil behoren, neem dan gerust even contact op!

Koninklijk Hasselts Operettengezelschap VZW
Guffenslaan 68/1, 3500 Hasselt

info@khog.be